چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات رای بدهند؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات رای بدهند؟

محسن اسلامی گفت: تعداد تعرفه‌های رأی مثل مرحله اول به تعداد افراد واجد شرایط رأی‌دادن با یک درصد اضافه به‌صورت احتیاط و رزرو در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره مرحله‌ی دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بیان کرد: تعداد تعرفه‌های رأی مثل مرحله اول به تعداد افراد واجد شرایط رأی‌دادن با یک درصد اضافه به‌صورت احتیاط و رزرو در نظر گرفته شده است.

 

وی افزود: تعداد شعبه‌های اخذ رأی هم مانند مرحله اول انتخابات است شاید تعداد بسیار محدودی افزایش شعبه داشته باشیم.

 

سخنگوی ستاد انتخابات تصریح کرد: هیات‌های اجرایی شهرستان‌ها بعضا پیشنهاد افزایش شعبه دارند و فرماندار هم بررسی و تایید می‌کند.

 

اسلامی درخصوص مدارک هویتی افراد برای رأی‌دادن هم گفت: براساس قانون ماده 19 انتخابات، مردم باید دو مدرک هویتی «شناسنامه» و «کارت ملی» در روز برگزاری انتخابات همراه خود داشته باشند.

 

وی درخصوص شناسنامه‌های قدیمی افزود: کسانی که هنوز دارای شناسنامه قدیمی هستند، حتما کدملی خود را به یاد داشته باشند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در پای صندوق‌های رأی نمایندگان نامزد‌ها حضور دارند، خاطر نشان کرد: طبق قانون، هر نامزد یک نماینده می‌تواند در شعبه داشته باشد و در این دوره، نامزد‌ها هم در شعبه نماینده دارند هم در ستاد انتخابات کشور.

 

وی افزود: در ستاد انتخابات کشور، سه نفر از نمایندگان نامزد‌ها حضور دارند و فرایند کار را مشاهده می‌کنند.

 

اسلامی درباره شمارش آرا هم گفت: به محض اینکه پایان انتخابات از ناحیه ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شد، همکاران ما با ناظران، نماینده فرماندار و متصدیان شعبه آرا را می‌شمارند و بعد از صورتجلسه و ثبت داده‌ها در سامانه، آرا از طریق سامانه به ستاد انتخابات کشور ارسال و بعد از تجمیع به تدریج اعلام می‌شود.

 

وی تاکید کرد: اگر همکاران ما به موقع شمارش و تجمیع آرا را انجام دهند، سعی می‌کنیم در ساعات ابتدایی همان روز شنبه نتیجه نهایی را اعلام کنیم.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان با بیان اینکه تاریخ 14 تیر 1385 مبنای تولد واجدان شرایط رأی است و متولدین قبل از این تاریخ فقط می‌توانند رأی دهند، گفت: کسی که در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده است هیچ مانعی برای شرکت در مرحله دوم ندارد و اگر کسی در مرحله اول در شهرستان دیگر یا خارج از کشور رای داده است،  در مرحله دوم می‌تواند در هر شهر و مکانی در انتخابات شرکت کند و محدودیتی در این خصوص نداریم./ تسنیم

ارسال نظر